Wednesday, January 23, 2013

Buat DUIT bersama El Humaira.

Assalamualaikum & salam sejahtera semua...

Kami di El Humaira sedang mencari rakan agen @ pengedar yang berminat untuk menjalankan perniagaan batik bersama kami. Caranya adalah amat mudah sekali. Ada 2 cara bagaiamana anda boleh menjana pendapatan bersma kami...:

1) Menjadi agen/ pengedar biasa. Dengan cara ini, anda perlu mengeluarkan modal bagi membeli produk batik El Humaira pada harga borong. Insha Allah , pulangan untung kasar yang anda akan perolehi adalah diantara 40%  - 100% dari modal yang anda keluarkan.

2) Mencari pelanggan untuk projek tempahan uniform. Tempahan beoleh diperolehi samada dari sekolah, jabatan2 kerajaan, firma korporat dsb. Anda hanya perlu memperkenalkan pihak tersebut kepada kami, dan kami sendiri yang akan melakukan presentation produk batik yang diinginkan. Sekiranya berjaya, anda akan dibayar komisyen berdasarkan jumlah kuantiti dan jenis batik yang ditempah. Sebagai contoh, jika komisyen untuk sehelai batik adalah RM15.00 dan jumlah yang ditempah adalah 100 helai, keseluruhan komisyen kepada anda adalah RM1500.

Nah, kepada anda yang minat berniaga, atau ingin menambah pendapatan, apa kata anda rebut peluang ini bersama kami di El Humaira.

Lagi cepat anda bertindak, lagi cepat anda menambah pendapatan.

Berminat, hubungi kami di: 0196188861 (Hj Amat), 0199128468 (Lokman) atau email ke: butikelhumaira@gmail.com


No comments:

Post a Comment