Tuesday, March 6, 2012

Ingin jadi rakan pengedar/ pemborong produk El Humaira?

Salam & hi to all,

Atas permintaan dari ramai yang minta kami untuk "pm" berkenaan promosi rakan pengedar/ pemborong.... jadi berikut adalah serba sedikit maklumat yang berkaitan.

Butik kami adalah penjual produk batik fesyen secara runcit & borong. Dalam usaha untuk menaikkan jenama El Humaira dan produk batik terutamanya batik dgn fesyen yg siap berjahit, kami mempelawa saudari/ puan untuk menjadi agen kami dgn membeli produk secara borong.

Modal minimum : RM3600.00

Produk yg diperolehi : 20psg kain batik sutera @ 18helai jubah/ kaftan batik sutera. (Kuantiti produk akan bertambah bergantung kepada modal)

Jaminan:

Setiap produk yg dibeli boleh ditukar dgn produk lain dalam tempoh sebulan. Wang modal tidak akan dikembalikan.

Iklan & pemasaran:

Pihak butik akan memasukkan nama & no. telefon rakan pengedar di mana2 majalah yang memaparkan iklan kami. Antara majalah yang akan kami iklankan adalah Nona, Keluarga & Mingguan Wanita.

Pulangan:

Pihak butik akan memberi cadangan harga jualan bagi setiap produk. Pihak pengedar boleh menjual pada apa jua harga asalkan tidak kurang drpd harga yg dicadangkan. Peratusan keuntungan bagi setiap produk adalah sangat memuaskan.

Pelanggan-pelangan yang membeli dari rakan pengedar juga akan memperolehi kad keahlian butik secara percuma, paper bag dan packing box yang sama seperti jika membeli di butik kami ini.

Selain itu, para pelanggan yg membeli dr rakan pengedar juga boleh membuat tempahan jika tidak terdapat saiz/ warna yg diingini. Pihak kami akan menyediakan produk tersebut dlm tempoh 2 - 4 minggu (InshaAllah).

Bagi yang berminat boleh terus berhubung dgn kami di talian 03-41318088 (butik)/ 019-9819468 (Ira) / 019-9128468 (Lokman) atau dtg sendiri ke butik El Humaira di Danau Kota, Setapak KL untuk melihat sendiri koleksi produk yg kami tawarkan.

No comments:

Post a Comment